Adresa: Dugi dol 58c, 10000 Zagreb
OIB: 59552791905
Skupna prodaja Zagreb: 098/332-949

Organizacioni voditelj: Mladena Gavran
Umjetnički voditelj: Miro Gavran

Mudra sova i lukava lisica

Lutkarski igrokaz

Autor: Miro Gavran
Glume: Jakov Gavran, Luka Bjelica i Davor Kovač
Režija: Jakov Gavran
Glazba: Hana Huljić
Dramaturg: Hrvoje Seršić
Nakon prošlogodišnje uspješnice „Doktor od životinjica“, Dječja scene Teatra Gavran za ovu kazališnu sezonu priprema novi igrokaz „Mudra sova i lukava lisica“, čiji je autor Miro Gavran lektirni pisac za djecu i mlade , te hrvatski kandidat za međunarodnu nagradu ANDERSEN 2016., najznačajniju svjetsku nagradu za svjetsku književnost.

Autor lutaka i redatelj predstave je magistar glume i lutkarstva Jakov Gavran, dok je originalnu glazbu skladala Hana Huljić. U predstavi će nastupati diplomirani glumci – lutkari Luka Bjelica i Davor Kovač, koji su ovladali tehnikom lutkarskog zanata. Dramaturg na predstavi je sveučilišni profesor i doktor lutkarstva Hrvoje Seršić.

Priča ovog igrokaza je namijenjena djeci od 3 do 9 godina, događa se u šumi, a glavni junaci su šumske životinje , koje sve odreda imaju karakteristike ljudskih bića.U nježno edukativnoj predstavi djeca će se susresti s marljivom vjevericom čiju zimnicu ukrade lisica i koja uz pomoć mudre sove uspijeva povratiti svoje blago, ali i steći samopouzdanje koje je u životu nužno svakom živom biću.

Predstava traje 35 minuta.

Zorana Vukić
Producentica Dječje Scene Teatra GAVRAN
Mobitel: 098 684 660
E-mail: djecja.scena@teatar-gavran.hr

Video

Fotografije